ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Αποφράξεις Βουλιαγμένης 210 89 90 900

Χρειάζεστε βοήθεια με τις βουλωμένες αποχετεύσεις σας; Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεστε, απλά να έρθετε σε επαφή με τους ειδικούς στην Αποφράξεις Βουλιαγμένης. Ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας ή της νύχτας, αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην αποχέτευσή σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας και πολύ γρήγορα η κατάσταση θα επανέλθει στους φυσιολογικούς της ρυθμούς.

Αποφράξεις Βουλιαγμένη
ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Η Αποφράξεις Βουλιαγμένη προσφέρει οικιακές και επιχειρηματικές υπηρεσίες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αποχέτευσης.

Εξυπηρετώντας την Βουλιαγμένη και τις περιβάλλουσες περιοχές για 40 χρόνια, οι τεχνικοί μας βελτιώνουν την απόδοση του αποχετευτικού σας δικτύου με σύγχρονες μεθόδους, εργαλεία και μηχανήματα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, είμαστε στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο. Οποιοδήποτε πρόβλημα αποχέτευσης συμβαίνει στην ιδιοκτησία σας, μπορούμε να το διορθώσουμε.

Απόφραξη στην Βουλιαγμένη

Η Αποφραξεις Βουλιαγμενη, αναλαμβάνει με επιτυχία αποφράξεις παντός είδους με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, πιεστικά, ηλεκτροκίνητα και ριζοκοπτικά. Πάντα δίπλα σας για:

  • Αποφράξεις & καθαρισμούς αποχετευτικών δικτύων & αγωγών.
  • Αποφράξεις & καθαρισμούς φρεατίων, σιφονιών, τουαλετών (νιπτήρες, ντουζιέρες, μπανιέρες, λεκάνες), κουζινών (νεροχύτες) & κάθετων στηλών κτιρίων.
  • Διάγνωση με κάμερα.
  • Αποφράξεις Υδρορροών & άντληση νερών από υπόγειους χώρους.
  • Μηνιαίες συντηρήσεις.
    Η ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση, εγγυημένο αποτέλεσμα και λειτουργεί όλο το χρόνο με 24ωρη κάλυψη.

Η Αποφράξεις Βουλιαγμενη εξυπηρετεί: πολυκατοικίες, επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα, δημόσια κτίρια και υπηρεσίες, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, εργοστάσια, δήμους & κοινότητες.

Επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Οι επαγγελματίες με 4 δεκαετίες εμπειρίας προσφέρουν υπηρεσίες καθαρισμού και ότι άλλο χρειαστούν τα δίκτυα της αποχέτευσης σας. Από την αρχή, ο στόχος μας ήταν να σας παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. Στην πραγματικότητα, υπερτερούμε από τους ανταγωνιστές μας στη σχέση ποιότητας – τιμής.

Εκτός από τον καθαρισμό αποχέτευσης και φρεατίων, κάνουμε εξειδικευμένες εργασίες όπως η τακτική, προληπτική συντήρηση και η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης.

Ριζες που εβγαλαν απο την αποχετευση οι τεχνικοι της Αποφραξεις Βουλιαγμενη
Ριζες που εβγαλαν απο την αποχετευση οι τεχνικοι της Αποφραξεις Βουλιαγμενη

Καθαρίστε τους φραγμένους σωλήνες σας με τη βοήθεια της Αποφράξεις Βουλιαγμένη. Για να εντοπίσουμε με ακρίβεια το πρόβλημα και να αξιολογήσουμε την κατάσταση, χρησιμοποιούμε μια κάμερα διάγνωσης για να επιθεωρήσουμε τις γραμμές αποχέτευσης.

Εάν εντοπίσουμε βουλώματα, θα κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες για να τα αφαιρέσουμε και να αποκαταστήσουμε την ελεύθερη ροή της αποχετευτικής γραμμής. Συμπληρωματικά θα σας συστήσουμε ένα κατάλληλο πρόγραμμα τακτικής συντήρησης, για να αποφεύγετε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στο δίκτυο της αποχέτευσης.

Είμαστε στην διάθεσή σας όλη την διάρκεια του 24ωρου, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο, Κυριακές και αργίες.

Αν έχετε παρατηρήσει ότι ο νεροχύτης ή η μπανιέρα σας, για να απομακρυνθεί το νερό χρειάζεται περισσότερο χρόνο ή εντοπίζετε μια άσχημη μυρωδιά, όλα αυτά είναι κλασικά συμπτώματα βουλωμένης αποχέτευσης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s