ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

Αποφραξεις Αναβυσσος

Αποφράξεις Σταματίου

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης από 15 – 35 ευρώ!!!
Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε.

Αποφραξεις Αναβυσσος – 24 ώρες – 210 603 20 20

Ειδικευόμαστε στην  αποσυμφόρηση των αποχετεύσεων σχεδόν 35 χρόνια. Αν έχετε πρόβλημα τα συνεργεία μας εξοπλισμένα με πιεστικά μηχανήματα και αντλίες αναρρόφησης κάνουν την απομάκρυνση των υδάτων μια εύκολη υπόθεση. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να επαναφέρουμε το αποχετευτικό σας δίκτυο στην αρχική του κατάσταση. Είμαστε ανοιχτά όλο το 24ωρο και όλες τις ημέρες του μήνα σε όποια συνοικία της Αναβυσου και αν κατοικείτε. Δώσετε τέλος στις άσχημες μυρωδιές και την αναπαραγωγή μικροβίων που ενέχουν σημαντικούς κινδύνους για την υγειά σας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ

Στην Αποφράξεις Ανάβυσσος οι τεχνικοί μας είναι εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και τεχνολογία για να κάνουν τη δουλειά σωστά. Βασιστείτε σε εμάς για τις εξειδικευμένες υπηρεσίες επιθεώρησης με κάμερα, υδροβολής και άλλες μεθόδους καθαρισμού αποχέτευσης. Με μεγάλη εμπειρία και τον καλύτερο εξοπλισμό, έχουμε την ικανότητα να απαλλάξουμε το σύστημα των εγκαταστάσεων της αποχέτευσης σας, ακόμα και από τα πιο σκληρά βουλώματα.

Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο για αποφράξεις, άντληση υδάτων, καθαρισμό αποχέτευσης, συντήρηση αποχέτευσης, ξεβούλωμα φρεατίου, ξεβούλωμα λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη σιφονιού δαπέδου. Ξεβουλώνουμε αποχετεύσεις και σωληνώσεις χωρίς καμία καθυστέρηση.

Η Αποφράξεις Ανάβυσσος έχει αποκτήσει τη φήμη για την τεχνογνωσία, την αποτελεσματικότητα και την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρει σε όλη την Ανάβυσσο και τις γύρω περιοχές. Προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών υπηρεσιών, ασχολούμαστε με κάθε πτυχή της συντήρησης των αποχετευτικών δικτύων.
Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με ευρύ φάσμα των υπηρεσιών μας, παρακαλούμε καλέστε Αποφράξεις Ανάβυσσος.

Τα γραφεία μας είναι ανοικτά 7 ημέρες την εβδομάδα, το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό μας και η τηλεφωνική υποστήριξη είναι σε 24ωρη βάση πάντα προετοιμασμένοι για κάποια επείγουσα κλήση σας: είτε πρόκειται για ένα σημαντικό δημόσιο έργο, μια μικρή εργασία επισκευής μιας οικιακής αποχέτευσης είτε για την αναζήτηση κάποιας συμβουλής.

Μία φθηνότερη και ευκολότερη λύση από το να σκαφτεί και να εκτεθεί μια αποχέτευση σε κινδύνους ζημιών είναι η επιθεώρηση των σωληνώσεων των αποχετευτικών γραμμών. Είναι πλέον η προτιμότερη μέθοδος για να καθοριστεί η αιτία των συχνών αποφράξεων σε ένα δίκτυο αποχέτευσης. Η εφαρμογή της υπηρεσίας αυτής θα αποδειχθεί ανεκτίμητη για εσάς και τις εγκαταστάσεις σας.

Παρέχει ένα αναγνωρισμένο πρότυπο των εκθέσεων σχετικά με τις επιθεωρήσεις της γραμμής αποχέτευσης και ένα σημείο αναφοράς με το οποίο θα κρίνει όλες τις εκθέσεις της έρευνας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε όλους τους πελάτες μας, είτε πρόκειται για μεγάλες εταιρίες, είτε για ιδιοκτήτες σπιτιών.

Οι εκθέσεις της επιθεώρησης μπορεί να παρέχονται σε DVD ή σε άλλη ψηφιακή μορφή. Περιλαμβάνει παρατηρήσεις σχετικά με τα αποτελέσματα της έρευνας και κάνει συστάσεις ως προς την καταλληλότερη μέθοδο επίλυσης που απαιτείται.

Η Αποφράξεις Ανάβυσσος είναι κοντά σας με ένα τηλεφώνημα, στην ώρα και το μέρος που θα μας πείτε για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε ( μπλοκαρισμένοι σωλήνες, δυσάρεστες μυρωδιές σε νεροχύτες, μπανιέρες, τουαλέτες, νιπτήρες κλπ, υπερχείλιση υδάτων, χαμηλή πίεση νερού κ.α.). Εμπιστευτείτε μας χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς να αγχωθείτε για το αν θα λυθεί, καθώς για εμάς είναι δεδομένη η άμεση, έγκαιρη, οριστική λύση του, στο χαμηλότερο οικονομικό κόστος και

με εγγυημένο αποτέλεσμα. Για τη δική σας ευκολία μπορείτε να μας βρίσκεται πάντα, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, ακόμα και τις Κυριακές, ακόμα και όλες τις αργίες.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s