Αποφράξεις Κορωπί

Αποφράξεις Κορωπί 210 89 90 600

Στο τηλεφωνικό κέντρο της Αποφράξεις Κορωπί, οπότε όταν καλείτε για να προγραμματίσετε μια υπηρεσία, σας καλωσορίζουμε από ένα άτομο που θα συνεργαστεί μαζί σας για να προγραμματίσει το ακριβές χρονοδιάγραμμα σας. Ο προγραμματισμένος χρόνος της υπηρεσίας που δίνουμε είναι με βάση τις δικές σας ανάγκες. Σας αντιμετωπίζουμε αυτόν τον τρόπο, καθώς γνωρίζουμε πως ο χρόνος σας είναι πολύτιμος. Θα σας καλέσουμε λίγο πριν φτάσουμε, ώστε με αυτόν τον τρόπο θα γνωρίζετε ακριβώς πότε θα είμαστε στο χώρο σας.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ

Η Αποφραξεις Κορωπι προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης υψηλών προδιαγραφών, μεταξύ των οποίων καθαρισμό με υδροβολή και επιθεωρήσεις της αποχέτευσης με ειδική κάμερα διάγνωσης, περιβαλλοντικά ασφαλείς, από επαγγελματίες και ευγενικούς τεχνικούς. Σας διαθέτουμε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για την άμεση και πιο αποτελεσματική σας εξυπηρέτηση.

Κοινά υλικά που αδειάζουν στους σωλήνες σας:

 • Υπολείμματα τροφίμων
 • Χρώματα
 • Απόβλητα ζώων
 • Βαμβάκι ή μαλλί
 • Ξυραφάκια
 • Σαπούνι
 • Λίπη
 • Πάνες μίας χρήσης και μαντηλάκια
 • Επίδεσμοι
 • Προϊόντα προσωπικής περιποίησης
 • Καταθέσεις σκληρού νερού
 • Ρίζες δέντρων και θάμνων
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ
  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

Δεν έχουμε κρυφές χρεώσεις για να σας “αποστραγγίσουμε” τα χρήματά σας πριν φύγουμε. Αφού βρισκόμαστε στο χώρο, εκτιμούμε το πρόβλημα και στη συνέχεια θα σας δώσουμε μια εκτίμηση για το πόσο θα κοστίσει η παρεχόμενη εργασία. Ξέρετε πόσο ακριβώς θα κοστίσει πριν ξεκινήσουμε. Αν κάτι αλλάξει, θα σας ενημερώσουμε πριν προχωρήσουμε, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε αν θα συνεχίσουμε. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις, ξαφνικές αυξήσεις των τιμών για πρόσθετη εργασία που πραγματοποιήθηκε ή κακή ενημέρωση κατά την κλήση. Εκτός από αυτό, όλες οι εργασίες μας συνοδεύονται με 100% εγγύηση ικανοποίησης.

Υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης – Αποφράξεις Κορωπί

Όταν υπάρχει μια έκτακτη κατάσταση στην εγκατάσταση της αποχέτευσης, δεν έχετε χρόνο να περιμένετε. Έτσι καλέστε την Αποφράξεις Κορωπίου. Λαμβάνουμε κλήσεις όλη την ημέρα κάθε μέρα. Από την αρχή μέχρι το τέλος κάθε κλήσης, έκτακτης ανάγκης ή με άλλο τρόπο, θα λάβετε το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών.

ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΆΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΊ
ΚΑΘΑΡΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΩΠΙ

Τα ξένα αντικείμενα, όπως τα κοσμήματα, τα μπουκάλια ή τα παιχνίδια, μπορούν επίσης να προκαλέσουν εμπλοκές στην αποχέτευση. Σε αυτή την περίπτωση, μην προσπαθήσετε να χρησιμοποιήσετε χημικά καθαριστικά απόφραξης. Δεν θα λειτουργήσουν και μπορεί να βλάψουν το φινίρισμα στη βρύση ή το ντους. Η μόνη λύση είναι η φυσική αφαίρεση του αντικειμένου. Ένας από τους ειδικευμένους τεχνικούς μας θα το φροντίσει επιτυχώς για εσάς! Ήρθε η ώρα να καλέσετε τους ειδικούς! Αν χρειάζεστε επαγγελματικό καθαρισμό της αποχέτευσης, καλέστε την Αποφράξεις Κορωπί.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s