ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ

Αποφραξεις Καλυβια – 24 ώρες – 210 603 20 20

Αποφράξεις Σταματίου

Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης από 15 – 35 ευρώ!!! Αποφραξεις Καλυβια – Δοκιμάστε μας… και θα εκπλαγείτε.

Η Αποφρακτική Καλύβια σας υπόσχεται λύση στο πρόβλημα που ονομάζεται αποφράξεις. Με την δύναμη που μας δίνουν τα υπερσύγχρονα μηχανήματα της εταιρείας μας και με την άρτια τεχνογνωσία που διαθέτουν οι τεχνικοί μας μπορούμε να εγγυηθούμε για το αποτέλεσμα και να είστε σίγουροι για την λύση του προβλήματός σας. Όλα μας τα αυτοκίνητα είναι πλήρως εξοπλισμένα και έτσι δεν χρειάζεται να περιμένετε άσκοπα. Είμαστε στην διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο για αποφράξεις, άντληση υδάτων, καθαρισμό αποχέτευσης, συντήρηση αποχέτευσης, ξεβούλωμα φρεατίου, ξεβούλωμα λεκάνης, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη νιπτήρα μπάνιου, απόφραξη σιφονιού δαπέδου. Ξεβουλώνουμε αποχετεύσεις και σωληνώσεις χωρίς να το καταλάβετε.

ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΙ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ - Αποφραξεις Καλυβια
ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΣΤΡΑΓΓΙΖΕΙ ΣΩΣΤΑ ΣΕ ΝΕΡΟΧΥΤΗ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ

Ειδικευόμαστε στον καθαρισμό αποχέτευσης με εκτόξευση υψηλής ταχύτητας νερού, την επιθεώρηση του αποχετευτικού δικτύου με κάμερας, την απομάκρυνση ριζών, την τακτική, προληπτική συντήρηση, τις αποφράξεις σε τουαλέτες, νεροχύτες κουζίνας, μπανιέρες, ντους, αποχετεύσεις πλυντηρίων πιάτων, σιφόνια δαπέδων και κύρια αποχετευτικά δίκτυα. Προσφέρουμε πλήρως επαγγελματικές υπηρεσίες σε λογικές τιμές. Οι επαγγελματίες τεχνικοί της Αποφράξεις Καλύβια είναι ευγενικοί, ειλικρινείς και εργάζονται σκληρά. Θα κάνουμε τη δουλειά μας σωστά, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλο ή μικρό είναι το πρόβλημα.

Αντιμετωπίζετε προβλήματα στο σύστημα της αποχέτευσης σας και πάλι; Μην εκνευρίζεστε. Βασιστείτε στα έμπειρα χέρια μας για 20 και πλέον χρόνια για να σας προσφέρουμε εξαιρετικές υπηρεσίες αποχετευτικών εγκαταστάσεων για να διατηρήσει την αποχέτευσή σας χωρίς προβλήματα, και εσάς χωρίς νεύρα και χωρίς άγχος! Καλέστε Αποφράξεις Καλύβια οποιαδήποτε στιγμή, κάθε μέρα με την ησυχία σας – είμαστε ανοιχτά 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Πρόβλημα στη λειτουργία της αποχέτευσης σας;

Δεν είστε μόνοι. Η Αποφράξεις Καλύβια είναι στο πλάι σας.

Καθημερινά οικιακά υλικά, όπως σαπούνι, λίπος, οδοντόκρεμες, υπολείμματα τροφών, μαλλιά, χαρτί τουαλέτας κλπ, μπορεί να οδηγήσει σε μία φραγμένη αποχέτευση. Θα μπορούσε ακόμη να προκληθεί από ρίζες δέντρων που αναπτύσσονται στη γραμμή της αποχέτευσης σας! Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια. Οι έμπειροι τεχνικοί μας μπορούν να βοηθήσουν! Καλέστε μας σήμερα για κάθε σας πρόβλημα, πληροφορία, ή απορία.

Μία από τις βασικές υπηρεσίες που παρέχει η Αποφράξεις Καλύβια είναι ο επαγγελματικός καθαρισμός ενός δικτύου αποχέτευσης σε επείγουσα κατάσταση σε μπανιέρες, νιπτήρες, νεροχύτες, τουαλέτες, πλυντήρια κ.α.

Η πιο κοινή αιτία μιας εμπλοκής ενός αποχετευτικού σωλήνα είναι οι συσσωρεύσεις απορρυπαντικών , λιπών και άλλων ακατάλληλων υλικών – προϊόντων υγιεινής, πάνες ή υγρά μαντηλάκια κλπ.

Τα ειδικά μηχανήματα μας μπορούν να ασχοληθούν με τα πιο ασυνήθιστα προβλήματα

Μπορούμε να καθαρίσουμε μαντεμένιους σωλήνες τους οποίους συναντάμε συνήθως κάτω από το έδαφος, οι οποίοι καθαρίζονται σπάνια ή δεν έχουν καθαριστεί σχεδόν ποτέ σωστά.

Όπου υπάρχει διείσδυση ρίζας δέντρου στις σωληνώσεις, τα ριζοκοπτικά μας μηχανήματα μπορούν να κόψουν και να αφαιρέσουν τις μάζες από τις ρίζες και τις ινώδεις ρίζες. Μπορεί επίσης να απομακρυνθεί η περίσσεια αρμολόγηση τσιμέντου όπου έχει εισχωρήσει μέσα στο σωλήνα και μειώνει τη διάμετρο του.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΒΙΑ
ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΒΙΑ

Μόλις ολοκληρωθεί ο καθαρισμός στο σύστημα των σωληνώσεων του δικτύου της αποχέτευσης, θα σας προτείναμε την επιθεώρηση του αποχετευτικού δικτύου, με τη χρήση ειδικής, έγχρωμης, ψηφιακής κάμερας ελέγχου, για μια ολοκληρωμένη υπηρεσία, ώστε να σιγουρευτούμε ότι όσο ήταν βουλωμένοι οι σωλήνες δεν έπαθαν κάποια ζημιά, ώστε να μην αποφύγουμε μελλοντικά προβλήματα.

Για να λύσουμε ό,τι πρόβλημα αντιμετωπίζεται με την αποχέτευση σας, είμαστε στη διάθεση σας 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο. Στην Αποφράξεις Καλύβια οι έμπειροι τεχνικοί μας έχουν άριστη τεχνογνωσία και θα σας αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί. Καλέστε μας άμεσα για να κλείσουμε ραντεβού οποιαδήποτε ώρα της ημέρας βολεύει εσάς και να σας απαλλάξουμε από τις δυσάρεστες ταλαιπωρίες που δημιουργεί μια βουλωμένη αποχέτευση, ένας πλημμυρισμένος νιπτήρας κλπ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s